Fly til eventyrlige Finnmark

Finnmark er en eventyrlig plass, men kan være litt utilgjengelig for de fleste. Mellom store fjell, den langstrakte vidda og de mange fjordene, finnes det en rekke små flyplasser som vil gi deg et flott utgangspunkt for en rekke fantastiske attraksjoner.

Flybilletter til beste pris

Det å fly med Widerøe til samtlige av disse plassene, som Honningsvåg, Mehamn, Vadsø og Hasvik er et lite eventyr i seg selv. Finnmark lar deg oppleve Varangerhalvøya fra Båtsfjord, den russiske grensen ved Kirkenes, Barentshavet ved Berlevåg og kort avstand til Finnmarksvidda fra Alta og Lakselv. Det er ikke å legge skjul på at reiser til små plasser i nord ofte kommer med en dyrere pris. Ved å bruke en side som Travelmarket kan du sammenligne priser på de ulike flybillettene på markedet. Siden samler billetter fra alle de norske selskapene, SAS, Norwegian og Widerøe, slik at du kan søke på billetter til alle de små flyplassene i Finnmark.

Pakk smart

Når du skal på reise til nord, er det en rekke med ting som det er viktig å få med seg. Dette er ikke som en tur med SAS til London, og du må være forberedt på ulike situasjoner. Selv om strekningene på reisene er mindre, kan du forvente at de allikevel tar lang tid. Derfor er det viktig å pakke med seg provisjon. Et lite måltid kan være kjekt å ha i sekken, spesielt da dette ikke alltid er tilgjengelig på flyet eller på flyplassene. Litt tykkere klær en normalt kan også være smart i en Dash 8 i forhold til en B737. Litt underholdning er også lurt, da det kan bli lange ventetider mens du venter på at vinden på landingsstripen i Honningsvåg skal roe seg ned. Likevel er det viktigere å pakke med seg mindre utstyr enn normalt. Disse flyene er mindre, og vil ha mindre plass til håndbagasjen din.